Przystawki / Starters

ŚLEDŹ W SOSIE CUMBERLAND    ……  12 zł

Herring served with Cumberland sauce

TALERZ SERÓW ( NA DWIE OSOBY )   …….. 36  zł

 Cheese plate ( for two )

TALERZ WĘDLIN ŚRÓDZIEMNOMORSKICH ( NA DWIE OSOBY ) ……. 34 zł

Mediterranean cold cuts ( meat and sausages ) for two

CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z KAPARAMI, OCTEM BALSAMICZNYM I PŁATKAMI PARMEZANU …….  29 zł

Carpaccio of beef sirloin with capers and balsamic vinegar sprinkled with

Parmesan cheese

TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ AROMATYZOWANY ŻUBRÓWKĄ

Z  ŻÓŁTKIEM   PRZEPIÓRCZYM ……..   29 zł

Beef tartare flavoured with bizon vodka with partridge egg

PESCACCIO PODANE NA RUKOLI Z SOSEM BALSAMICZNYM I SAŁATKĄ

Z PIEPRZNIKA JADALNEGO ………  26 zł

Pescaccio served on ruccola  with balsamic sauce and salad of chanterelle

ZAPIEKANY  SER BRIE  PODANY Z  GRZANKĄ  I  POMIDORAMI SUSZONYMI ……. 14 zł

Grilled Brie cheese served  on crouton  with dried tomatoes

ŚLIMAKI W AKSAMITNYM SOSIE SEROWYM  …………  25 zł

Snails in “velvety” cheese sauce

TALERZ  OWOCÓW MORZA Z MASŁEM CZOSNKOWYM  …….  36 zł

Frutti di Mare plate with garlic butter

 

Możliwość komentowania jest wyłączona.